0artikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naam rings bij Najany

Een ring met naam is een prachtig uniek cadeau waarmee u de persoonlijke band tussen u en de ontvanger kunt benadrukken. Naam rings zijn perfecte cadeaus voor familie, goede vrienden en geliefden. Uit je liefde voor de ander met een naam ring en zie de ontvanger nog prachtiger stralen dan de gouden of zilveren ring.

Een ring met naam als uniek cadeau

Een ring met naam is de mooiste manier om je liefde te bewijzen. Denk bijvoorbeeld eens aan een set met twee ringen, zodat jullie beiden de naam van de ander kunnen dragen, of overweeg een andere prachtige gravure. Zo kunt u bij Najany ook een datum laten graveren, zoals de datum dat jullie elkaar hebben leren kennen, een geboortedatum of een andere datum die belangrijk is voor jullie. Alles is mogelijk! U kunt zelfs kiezen voor dubbele of driedubbele naam rings, bijvoorbeeld om de namen van jullie kinderen in te laten graveren. Kijk eens rustig door ons uitgebreide assortiment om inspiratie op te doen en zoek de mooiste ring uit. Deze graveren wij dan voor u, zodat u een prachtige ring met naam heeft om een gelukkige ontvanger het mooiste cadeau ooit te geven!

De naam rings van Najany

Bij Najany zijn verschillende naam rings te krijgen – de een nog mooier dan de ander! Onze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen: zilver, goud en rose goud. Ons zilver is 925 sterling en ons goud is 18k. Prachtig zuiver materiaal voor een ring met naam dus! U kunt één, twee of zelfs drie namen laten graveren op de ringen uit ons assortiment. Zodra u uw ring en gravure gekozen heeft, maken wij uw ring met naam voor u klaar. Vervolgens verzenden wij hem gratis en in een mooie cadeaudoos, zodat u hem aan de gelukkige ontvanger kunt geven!