0artikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Een foto sieraad is prachtig om te dragen!

Een sieraad vertelt veel over ons: Het is persoonlijk en vaak met veel aandacht en emotie uitgekozen. We dragen een dierbaar sieraad met veel trots omdat het ons herinnert aan de mooie momenten in ons leven. Momenten die we vaak met een foto of selfie vastleggen. Met deze foto's kunnen we sinds kort supermooie foto sieraden voor u maken.

Een foto sieraad is een zeer mooi gebaar om cadeau te geven aan iemand. Sieraden ontvangen we niet voor niks van de meest belangrijke personen in ons leven. Een mooi sieraad krijgen we het vaakst cadeau van onze partner, een goede vriend of vriendin, onze schatten van (klein)kinderen of andere belangrijke geliefden in ons leven. Wat zou het toch mooi zijn als we deze sieraden nog mooier en persoonlijker kunnen maken? Wat dacht u van een prachtige foto op een nog prachtiger sieraad? Dat kan sinds kort met de foto sieraden in onze collectie.

Deze zeer unieke sieradencollectie is nieuw en ontwerpt sieraden met foto naar uw keuze. Dit kunnen foto's zijn met familieportretten, een mooie pasfoto of juist een kiekje van een fantastische vakantie. Zolang het maar een speciale foto is die voor u en uw geliefde belangrijk is, kunnen wij alle sieraden met foto voor u maken. U bepaalt de foto en het sieraad van uw smaak. De rest doen wij voor u. Wij graveren de foto van uw keuze op hoogwaardige medaillons van 925 Sterling Zilver. Deze portretjes kunt u combineren met een prachtige ketting, armband of ring. De medaillons zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals ovaal, hartvormig en pentagram (vorm van een ster).

De prachtige sieraden met foto zijn uniek voor elke gelegenheid en passen bij ieder outfit. Foto sieraden zijn niet alleen heel persoonlijk, ze maken een stijlvolle outfit ook helemaal af. Zo gaat u stijlvol en vol zelfvertrouwen op pad met een dierbaar sieraad dat heel persoonlijk voor u is. Er zijn immers maar weinig dingen zo persoonlijk als een foto. Daar kijken we iedere dag naar. Met een foto sieraad draagt u speciale mensen op elk moment van de dag bij u. "Wat een mooi sieraad draagt u toch!", zullen mensen zeggen bij het zien van uw eigen foto sieraad. Wij hopen u blij te maken. Dat is belangrijk voor ons.