0artikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naamkettingen - Ketting met naam

Kettingen behoren sinds jaar en dag tot één van de meest populaire sieraden. Een mooie en stijlvolle ketting kleedt af en is daarmee een ideale accessoire om jouw garderobe compleet te maken. Vandaag de dag worden kettingen door zowel mannen als vrouwen gedragen. We kunnen dan ook gerust spreken van een “unisex sieraad”. Een aparte genre binnen het segment kettingen is de ketting met naam. En dat is natuurlijk niet voor niets. Want naamkettingen zijn zoveel meer dan “zomaar een ketting”. Wij zijn de specialist op het gebied van naamkettingen. Je vindt bij ons niet alleen het grootste aanbod, maar ook de laagste prijzen. Elk sieraad leveren wij uit in een luxe geschenkverpakking.

Een ketting met naam, een heel persoonlijk cadeau

Een sieraad is leuk om te krijgen, maar zeker ook leuk om te geven. En in het geval van naamkettingen komt daar nog iets meer bij kijken. Geef je iemand namelijk een ketting met naam, dan is dit daarmee direct een heel persoonlijk cadeau. Een cadeau waarmee je zegt dat je veel om iemand geeft en waarmee je iemand laat zien dat je veel van hem of haar houdt. Naamkettingen worden tegenwoordig steeds vaker gedragen in plaats van ringen. Elkaars naam dragen door middel van een naamketting is een moderne vorm om uiting te geven aan de liefde voor elkaar.

Een ketting met naam kun je ook dragen als je iemand hebt verloren die je heel dierbaar is. Door zijn of haar naam te vereeuwigen in een mooi en uniek sieraad houdt je de herinnering aan diegene levend en draag je deze persoon altijd dicht bij je.

Maar natuurlijk mag je ook jezelf best eens verrassen. Dus als je blij, tevreden of trots op jouw eigen naam bent, waarom dan niet een mooie naamketting voor jezelf kopen?

Kwaliteit heeft een naam

Een sieraad is pas een sieraad als je ziet dat hier de juiste zorg en aandacht aan is besteed. Nujany staat voor kwaliteit en service. Dit merk je niet alleen in het gebruikte materiaal (goud of zilver), maar dit zie je ook terug in de kwaliteit van de gravures. Je hebt een ruime keuze uit verschillende modellen, zoals bijvoorbeeld de:

- Hartjes naamkettingen
- De infinity naamkettingen (met en zonder hartjes)
- Cirkelvormige naamkettingen
- Eenvoudige kettingen met naam

We kunnen ons goed voorstellen dat je misschien nog enkele vragen hebt. We zijn graag meer dan de zoveelste online juwelier en we vertellen je dan ook maar wat graag meer over de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden. En dat alles met maar één doel….voor jou dat unieke sieraad maken!