0artikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Een gegraveerde ketting, zeer uniek en waardevol

Een ketting is vaak al een zeer waardevol en uniek sieraad voor ieder persoon. Wanneer je een ketting koopt, vind je hem natuurlijk heel mooi, maar daarnaast hang je er vaak ook een bepaalde herinnering of betekenis aan. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van een kind, een speciale verjaardag, een waardevolle relatie of een andere mijlpaal in je leven. Toch kan een prachtige ketting nog veel waardevoller worden. Hoe? Door een speciale tekst, namen van dierbaren of iets anders in de ketting te laten graveren.

Een gegraveerde ketting voor echt iedereen

In onze webshop vind je diverse soorten kettingen. Ga bijvoorbeeld voor een druppelvormige ketting, een ketting in de vorm van één of meerdere harten of juist een ketting met één of meerdere cirkels. Natuurlijk moet je gaan voor de ketting die jij mooi vindt, maar het is ook verstandig om rekening te houden met de tekst die je erin wil laten graveren. Wanneer jij bijvoorbeeld graag de namen van je drie kinderen op je ketting wil laten zetten, is het ontzettend leuk om voor een ketting met drie hartjes te gaan. Drie harten die symbool staan voor je drie kinderen. Op ieder hartje kun jij dan de naam van één van je kinderen laten graveren. Dat is echt prachtig!

Ga voor jouw favoriet

Op onze website kun je bij iedere ketting meer informatie vinden, waaronder de grootte van de hanger, waar de ketting van gemaakt is, bijvoorbeeld 18K goud, en de lengte van de ketting. Op de productpagina kun je aangeven hoe lang de ketting voor jou dient te worden. Daarnaast kun je ook de teksten invullen die op de ketting dienen te komen. Het is helemaal aan jou! Of je nou houdt van zilverkleurige, goudkleurige of rosékleurige kettingen, een gegraveerde ketting vind je bij ons in alle kleuren, soorten en maten. Zoek dus snel jouw favoriet en bestel hem direct op najany.nl. Voor je het weet loop jij met een prachtig gegraveerde ketting om je nek, helemaal uniek, waar je de hele dag naar kunt kijken. Het zal je outfit compleet maken en jou nóg meer laten stralen!