0artikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Het ideale cadeau: een ketting met foto

Wat is nu een mooier geschenk dan een prachtige ketting met foto van een dierbare? Iedereen zou toch dolgelukkig zijn met een hoogwaardig zilveren sieraad met een foto van zijn kind, kleinkind, partner of hele gezin. Een foto ketting is dan ook het ideale eindejaars- of kerstgeschenk. Maar ook voor een verjaardag, jubileum of gewoon als 'zomaar'-cadeautje is dit de perfecte attentie. En vergeet natuurlijk uzelf niet en gun uzelf een betekenisvolle herinnering aan een dierbaar persoon.

De vorm van het hangertje van de foto ketting kiest u zelf. Opteert u voor een simpele cirkelvormige ketting met foto of vindt u een hartje toch beter geschikt? U kan de vorm van het fotoplaatjes kiezen uit de twaalf verschillende mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils. Uw foto wordt vervolgens op het gekozen plaatjes gegraveerd, op een zeer kwalitatieve manier waardoor de foto zeer mooi wordt weergegeven op de foto ketting. Aan de achterzijde van de hanger kan u bovendien nog een eigen gepersonaliseerde tekst laten graveren. De tekst kan bestaan uit 25 tekens en maakt het emotionele aspect van de prachtige foto kettingen helemaal af. Indien u zowel aan de voor- als aan de achterzijde een tekstje wenst, kan u ook kiezen voor de cirkelketting met fotogravure. Bij dit type heeft u de mogelijkheden om twee teksten toe te voegen.

Zowel ketting als hanger zijn volledig vervaardig in 925 sterling zilver. Hierdoor zijn allergische reacties op het sieraad uitgesloten. De lengte van de keten kan bovendien zelf gekozen worden vanaf een lengte van 35 cm tot 55 cm. Dit sieraad is dus voor elk persoon geschikt.