0artikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Een gepersonaliseerde ketting: een schitterend cadeau voor jezelf of een dierbare

Wil je graag een dierbare, een vriend of vriendin of misschien wel je geliefde verrassen met een prachtige en persoonlijke halsketting? Of ben je juist op zoek naar een mooi sieraad voor jezelf? Wat dacht je dan van een schitterende en gepersonaliseerde ketting van Najany? Bij ons vind je namelijk een ruime collectie van de meeste prachtige colliers die je kunt laten voorzien van een gravering naar keuze. Vanzelfsprekend vind je kettingen uitgevoerd in verschillende kleuren en uiteenlopende vormen, zodat je altijd een mooi exemplaar vind dat jou echt helemaal aanspreekt.

Ruime keuze uit talloze soorten

De meest bekende soort gepersonaliseerde ketting is natuurlijk de naamketting. Najany biedt je vele varianten van deze prachtige klassieker. Zo kun je onder meer kiezen voor een ketting met een hanger die voorzien is van echte letters. Hierbij zijn verschillende soorten handschriften beschikbaar. Verder kun je ook kiezen voor een ketting met een naamplaatje. Op het naamplaatje kun je één of meerdere namen laten graveren, maar je kunt er natuurlijk ook iets anders op laten zetten. Denk hierbij onder meer aan de coördinaten van de geboorteplaats van jezelf, je geliefde of je kind. Een gepersonaliseerde ketting kun je ook laten maken in de vorm van een collier met je eigen monogram. Voor een extra persoonlijke touch kun je er voor kiezen om de inscriptie op het plaatje in je eigen handschrift laten uitvoeren of om zelfs je eigen handtekening tot een ketting te laten omtoveren.

Persoonlijk en naar de smaak van de drager

Bij Najany bieden we enkel sieraden van topkwaliteit en van de mooiste materialen. Onze gepersonaliseerde kettingen zijn dan ook verkrijgbaar in de varianten zilver, geelgoud en roodgoud. Zo vind je dus het ideale materiaal wat bij jouw smaak en persoonlijkheid past. Bovendien zijn onze sieraden perfect voor zowel mannen als vrouwen. Met een ketting van Najany geef je dus altijd het perfecte cadeau dat iedere ontvanger prachtig zal staan. Door het sieraad te laten personaliseren is het bovendien een uniek stuk, dat de drager zijn of haar hele leven lang zal blijven koesteren.