0artikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naamarmbanden - Armband met naam

Ben jij op zoek naar een persoonlijk cadeau dat ook nog eens uniek is? Een goede optie zijn Naam armbanden. Deze armbanden met naam zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Natuurlijk hoeven naam armbanden niet alleen een cadeau voor iemand anders te zijn. Ze zijn ook nog eens de perfecte cadeaus voor jouzelf. Wil jij een goede manier hebben om een dierbare of geliefde altijd bij jou te dragen? Dan zijn armbanden met naam een goede manier om dit te doen.

Niet alleen zijn de naam armbanden van Najany.nl een mooi en persoonlijk cadeau, ook zijn ze erg stijlvol. Om er voor te zorgen dat er altijd een goede armband voor jou, jouw geliefde of jouw vrienden beschikbaar is, heeft Najany.nl een groot assortiment.

Welke materialen worden er gebruikt voor naam armbanden?

Op het gebied van materialen voor naam armbanden spreken we hier bij Najany.nl over twee verschillende aspecten. Het materiaal van de hanger en het materiaal van de gehele armband.

Er zijn 3 verschillende soorten edelmetaal die worden gebruikt in naam armbanden:

- Zilver
- Goud
- Rosé Goud

Zilver is de meest toegankelijke optie, en is dan ook een erg populaire keuze. De zilveren kleur zorgt er voor dat deze naam armbanden subtiel zijn, en gedragen kunnen worden bij iedere outfit. Zilver is een schone kleur en behoeft dan ook weinig onderhoud.

Goud is in tegenstelling tot zilver veel opvallender. Goud heeft een luxe uitstraling die je in geen enkel ander materiaal terug kan vinden. Om deze reden zijn naam armbanden gemaakt van goud dan ook echt iets speciaals. Ben jij op zoek naar een speciale armband die ook nog eens goed opvalt? Kies dan voor een gouden armband met naam.

Rosé goud is zoals de naam doet verwachten een gouden armband met een wat rozige kleur. Veel vrouwen vinden de luxe uitstraling van goud interessant, maar vinden normaal goud niet altijd even goed passen. Vooral als ze al andere juwelen hebben gemaakt van normaal goud, zoals ringen of oorbellen. Voor dit soort mensen bestaat er rosé goud. Deze kleur staat symbool voor de vrouwelijkheid en reinheid van de mens. Het is gemaakt van normaal goud, met een klein vleugje koper. Hierdoor ontstaat de rozige kleur.

Naast verschillende materialen zijn er ook nog eens verschillende armbanden. Iedereen is bekend met de klassieke metalen armband die aansluit bij de hanger. Deze traditionele look is altijd goed en is een tijdloze keuze. Ben je echter op zoek naar iets moderners en iets dat echt stoer is? Dan kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor naam armbanden met een parakoord polsband. Dit geeft de armbanden met naam een uniek en stoer uiterlijk.