0artikelen

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Een gepersonaliseerde armband op maat voor jou gemaakt

Sieraden zorgen voor de dagelijkse finishing touch van je totale outfit, zo ook de toevoeging van een armband. De ene dag kun je gaan voor een complete armbandenparty, terwijl je de dag erna juist gaat voor wat minder en één armband om je pols doet. Maar welke armband? Ga voor een armband die je kunt personaliseren met de tekst of foto die jij wil. Een armband is natuurlijk al een mooi sieraad, maar een gepersonaliseerde armband is nóg veel mooier en specialer! Alles waar jij van houdt in één sieraad. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Een gepersonaliseerde armband, speciaal voor jou

Bij Najany vind je een ruim assortiment aan sieraden, waaronder de mooiste armbanden. Ga voor een infinity armband waarop je één of meerdere teksten kunt laten graveren, bijvoorbeeld de namen van je kinderen. Hierbij kun je kiezen uit zowel zilver, rosé of goud, waarbij je daarnaast ook nog kunt kiezen voor een schakelarmband of een geweven armband. De meeste armbanden zijn geschikt voor tekst, maar in ons assortiment zitten ook armbanden waarop je een foto kunt laten graveren. Bij de armband met een hartvormige bedel kun je op de voorkant een foto laten graveren, bijvoorbeeld van jou en je kind of je partner, en op de achterkant van het hart kun je een tekst laten graveren, bijvoorbeeld de naam van je kind of je partner.

Bestel de armband van je dromen direct

Heb jij de gepersonaliseerde armband gevonden die perfect bij jou past? Bestel hem direct, zodat jij de armband binnen no time om je pols kunt hangen. Bij iedere armband vind je meer informatie en specificaties over het sieraad, waaronder het materiaal waarvan het gemaakt is en hoelang de levertijd is. Verder kun je bij iedere armband direct je gewenste tekst invullen en kun je daarnaast aangeven wat de lengte dient te zijn van de armband. Niet ieder pols is tenslotte hetzelfde. Bij Najany bestel jij een armband die speciaal voor jou gemaakt is en waarvan er slechts één op de wereld is. En dankzij deze gepersonaliseerde armband draag jij je dierbaren altijd heel dicht bij je.